Hvor finner jeg mine kjøp?

For å finne dine kjøp må du logge inn på din brukerkonto, deretter går du enkelt inn på "mine deals" øverst til høyre under navnet ditt.

Der vil du finne oversikt over alle dine kjøp. Du kan sortere etter "ubrukte", "Gyldige" eller "Alle".

Kan jeg bruke dealen med én gang jeg har kjøpet den?

Ja, om ingenting annet er oppgitt i dealen kan du bruke dealen med én gang kjøpet er gjennomført og du har mottatt koden.

Du kan finne koden inne på "mine deals".

Må jeg printe ut koden for å bruke den?

Nei, du trenger ikke utskrift av koden, om ikke dette er spesielt angitt i den enkelte dealen. Det holder at du husker koden, tar den med på mobilen eller skriver den ned på en lapp.

Unntaksvis kreves det at du skriver ut koden  det vil isåfall være tydelig angitt i dealens vilkår.

Jeg ser ikke dealen i listen?

Hvis du ikke finner dealen under listen i "Mine deals", sjekk følgende:

• Har gyldighetstiden på dealen utgått?
    Listen viser dine gyldige deals først, for at den skal være med mulig oversiktlig. Hvis ikke du finner dealen i listen kan det hende gyldighetstiden har utgått.
    For å vise alle deals, velg Alle i listen som illustrert over. Obs - når gyldighetstiden er utgått kan ikke dealen brukes eller kjøpet angres.

• Har du logget inne med riktig konto?
    Om du sitter på en delt datamaskin kan det hende flere brukere av datamaskinen har logget seg inn på din Let's deal-konto. etter du har logget deg inn vil navnet ditt stå skrevet øverst på siden på letsdeal.no
  • Har du flere konti?
    Vi opplever at flere brukere - ofte ved uhell - registrerer flere epost-adresser hos oss, oh kanskje bruker begge til å kjøpe deals om hverandre. Undersøk om du har fått kvitteringsmail eller velkomstmail i flere av dine innbokser, eller prøv å logge inn med en annen adresse.
  • Ble kjøpet gjennomført?
    Hvis kjøpet ble gjennomført og transaksjonen gikk igjennom skal du ha fått en kvittering på epost med ordernummer, samt se dealen under "mine deals" når du har valgt alle i visningsmenyen. Har du ikke fått eposten, og finner ikke dealen? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Kan jeg skrive ut dealen som gavekort?

Ja, det kan du! Logg inn på kontoen din og velg "Mine deals" - finn den aktuelle dealen, så kan du skrive ut gavekortet.gavekort_pdf.png