Hvordan endrer jeg min betalingsinformasjon?

Om du har anskaffet deg et nytt bankkort, eller i en annen anledning ønsker å benytte et annet bankkort enn det som allerede ligger registrert så kan du gjøre dette på hjemmesiden vår www.letsdeal.no. Logg deg inn på din brukerkonto ved å klikke på Logg inn øverst i høyre hjørne, klikk deretter på navnet ditt som du finner på samme plass som der du fant Logg inn og gå til Min konto.

bytte_kort.pngScroll deg nedover til du finner alternativet SLETT LAGRET KORT. Klikk deretter på FJERN
KORTOPPLYSNINGER.

Når du har gjennomført dette, så vil din forrige kortinformasjon være slettet og ny kortinformasjon kan legges inn ved neste bestilling.