Hvordan kan jeg annonsere min bedrift på letsdeal.no?

For å komme i kontakt med vår salgsavdeling kan du benytte denne linken her. Fyll ut relevant informasjon om bedriften din, så vil en fra vårt salgsteam ta kontakt med deg.

Kommentarer

• Avatar
    Lukasz Marcin Gzela

Hei. Jeg har et firma som driver oppusing av hus, leiligheter og lignende og montering av kjøkken og nad interiør. Jeg tenker at mange personer kan være interessert av slike tilbud. Flere bruker letsdeal.no til å finne ut mange forskjellig. Jeg lurer på om hvordan ser dette ut med annonsering osv?