Informasjonskapsler (cookies)

Letsdeal.no benytter seg av informasjonskapsler (cookies), dersom du har dette aktivert i nettleseren din. Informasjonskapslene som settes ved bruk av letsdeal.no brukes til følgende formål:
    • Holde deg logget inn som bruker på letsdeal.no
    • Anonym statistikk
    • Gjennomføring av kjøpsprosess og tilgang til din private konto
De aller fleste nettsteder benytter seg av informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres lokalt i din nettleser. De gir ikke letsdeal.no tilgang til andre data enn punktene over, og filene kan ikke gjøre endringer på din datamaskin. Du kan selv deaktivere bruken av informasjonskapsler i din nettleser, men det kan hemme bruken av letsdeal.no.

Letsdeal.no benytter flere analyseverktøy for å måle brukermønstre og for å optimalisere bruken av letsdeal.no. Disse innbefatter blant annet Google Analytics, Mixpanel og AdForm. Denne informasjonen anonymiseres, og statistikken kan ikke knyttes til en identitet.