Nyhetsbrev

Du bestemmer selvfølgelig selv hvor ofte du vil motta e-post fra Let's deal. Hvis du har en registrert konto hos oss (du har handlet hos oss før) kan du endre innstillingene ved å logge inn. Hvis du ikke har en handlekonto hos oss, men kun abonnerer på nyhetsbrevet, følger du stegene litt lenger ned i artikkelen.

Jeg ønsker å endre hvilket marked jeg mottar e-post fra

Du bestemmer selv om du vil motta deals i Oslo, Bergen, Reise eller noen av de andre markedene hvor vi har deals. For å endre innstillingene:

1. Gå inn på Min Konto, (eller Logg inn først, og deretter gå inn på Min Konto
  2. Rull ned vinduet til bunnen av siden, til du ser overskriften Vil du oppdatere dine e-postinnstillinger?

Jeg ønsker ikke å motta noen flere e-poster

Du kan også når som helst avslutte abonnementet ditt helt. Du kan selvfølgelig fortsatt være kunde hos oss uten å motta nyhetsbrevet. Du kan også følge med på deals fra våre apps til iPhone og Android.

For å avslutte abonnementet:

1. Gå inn på Min Konto, (eller Logg inn først, og deretter gå inn på Min Konto
  2. Rull ned vinduet til bunnen av siden, til du ser overskriften Vil du oppdatere dine e-postinnstillinger?
  3. Det kan en dag eller to før innstillingene trer i kraft, fordi utsendelsen er planlagt en tid i forveien.

Du kan selvfølgelig når som helst aktivere abonnementet igjen.

Jeg har ingen Let's deal-konto, så jeg kan ikke logge inn

Hvis du kun abonnerer på nyhetsbrevet, og aldri har handlet hos oss før, da har du heller ingen registrert konto. Da følger du denne fremgangsmåten for å endre innstillingene:

1. Finn frem ett av nyhetsbrevene du har mottatt fra Let's deal
  2. Rull vinduet ned til bunnen av e-posten. Der vil du se en link hvor det står Klikk her for å avregistrere deg
  3. Da vil du kunne endre dine innstillinger enkelt i neste vindu. Trykk Oppdater etter du har endret dine innstillinger.

Jeg kan ikke se avregistreringslenken i bunnen av e-posten

Noen e-postklienter (bl.a. Gmail) kutter av og til den nederste delen av e-posten for å spare plass på skjermen. Du vil fortsatt få tilgang til linken ved å gjøre følgende:

1. Rull ned vinduet til bunnen av e-posten
  2. Der vil du se teksten [E-posten er avkuttet] Se hele e-posten. Klikk på denne for å åpne hele e-posten, som vist under:
  3. Du vil da se hele e-posten i et eget vindu. Følg deretter stegene under Jeg har ingen Let's deal-konto, så jeg kan ikke logge inn, lenger opp i artikkelen.