Jeg har ikke fått koden min. Hvor finner jeg den?

Etter du har kjøpt dealen blir koden sendt rett til din registrerte epost-adresse, og hvis du har krysset av for SMS blir den også sendt til ditt registrerte mobilnummer – helt gratis. Hvis du ved et uhell har slettet eposten, ikke finner den igjen eller den har blitt borte i spam-filteret, kan du selv sjekke koden her på letsdeal.no.

Sjekk alle dine koder selv

Hvis du ikke finner e-posten eller sms-en med koden kan du alltid logge inn på din konto her på letsdeal.no og finne koder for alle deals du har kjøpt. Der kan du også sjekke gyldighetstiden, se hvordan deal-annonsen så ut og skrive ut gavekort.

Jeg ser ikke dealen i listen

Hvis du ikke finner dealen under listen i MINE DEALS, sjekk følgende:

• Har gyldighetstiden på dealen utgått?
    Listen viser dine gyldige deals først, for at den skal være mest mulig oversiktlig. Hvis ikke du finner dealen i listen kan det hende gyldighetstiden har gått ut.
    For å vise alle deals, velg Alle i listen som illustrert over. Obs - når gyldighetstiden er utgått kan ikke dealen brukes eller kjøpet angres.

• Har du logget inn med riktig konto?
    Om du sitter på en delt datamaskin kan det hende flere brukere av datamaskinen har logget seg inn på sin Let's deal-konto. Etter du har logget deg inn vil navnet ditt stå skrevet øverst på siden på letsdeal.no.

• Har du flere konti?
    Vi opplever at flere brukere – ofte ved et uhell – registrerer flere epost-adresser hos oss, og kanskje bruker begge til å kjøpe deals om hverandre. Undersøk om du har fått kvitteringsmail eller velkomstmail i flere av dine innbokser, eller prøv å logge deg inn med en annen adresse.

• Ble kjøpet gjennomført?
    Hvis kjøpet ble gjennomført og transaksjonen gikk gjennom skal du ha fått en kvittering på epost med ordrenummer, samt se dealen under MINE DEALS når du har valgt Alle i visningsmenyen. Har du ikke fått eposten, og finner ikke dealen? Opprett en supportsak for med linken i menyen, så sjekker vi opp om kjøpet har gått gjennom.