Hvorfor blir ikke kjøpet mitt godkjent?

Årsak

Det kan være forskjellige årsaker til at kortbetaling ikke går gjennom.

Ikke dekning på konto

Sjekk at det finnes dekning på kontoen tilknyttet betalingskortet. Dette er den vanligste årsaken til at kort blir avvist.

Kortet er utgått

Vi opplever også noen ganger at kunder forsøker å betale med et kort som har utgått. Sjekk datoen på ditt kort for å være sikker på at det fortsatt er gyldig.

Feil hos vår betalingspartner

I sjeldne tilfeller oppstår det feil i forbindelsen til vår betalingspartner. Dette løser seg vanligvis i løpet av få minutter, og det er ikke nødvendig å kontakte kundesupport om det ikke vedvarer.

Løsning

Prøv et annet kort

Hvis ikke dette er årsaken, forsøk igjen med et annet kort om mulig. Det kan være problemer hos banken eller på kortet som gjør at det ikke går gjennom, selv om du har dekning på konto.

Kjøp med Klarna Faktura

Ved å velge Klarna Faktura har du muligheten til å motta en faktura for kjøpet ditt istedenfor å betale med kort.

Prøv å bruke en annen PC

Om du opplever gjentagende eller vedvarende feil, forsøk først å betale fra en annen PC eller nettleser.

Ta kontakt

Dersom ingen av disse forslagene hjalp, ta kontakt med oss, så skal vi forsøke å løse problemet.