Jeg klarer ikke å logge inn

Jeg husker ikke passordet mitt, eller passordet fungerer ikke

Hvis du har glemt passordet til din Let's deal-konto kan du få tilsendt et nytt. Bruk linken under for å be om et nytt passord:

http://letsdeal.no/login

Brukernavnet gjenkjennes ikke

Den vanligste årsaken til at ikke brukernavnet gjenkjennes er at e-postadressen er skrevet feil under registreringen. Fordi systemet vårt da har lagret feil epostadresse vil du heller ikke kunne få tilsendt et nytt passord.

Ta kontakt med oss – så fikser vi det!

Hvordan bytter jeg passord?

Du kan enkelt endre ditt passord når du er innlogget på vår hjemmeside. Hold musepekeren over navnet ditt øverst i høyre hjørne og deretter velg Min konto i menyen.

Scroll deg ned til bunden av siden, så vil du se alternativet for å endre passordet. Fyll i feltene og trykk på knappen Lagre passordet. Passordet må være minst 8 tegn.

Om du har glemt ditt passord og ikke får logget deg inn på brukerkontoen, så kan du gå direkte til denne linken: http://letsdeal.no/login og deretter klikker du på Jeg har glemt mitt passord. Skriv inn din registrerte e-post adresse og klikk Send nytt passord. Følg linken i mailen, gjennom denne får du muligheten til å velge et helt nytt passord.