Jeg klarer ikke å logge inn

Jeg husker ikke passordet mitt, eller passordet fungerer ikke

Hvis du har glemt passordet til din Let's deal-konto kan du få tilsendt et nytt. Bruk linken under for å be om et nytt passord:

http://letsdeal.no/login

Brukernavnet gjenkjennes ikke

Den vanligste årsaken til at ikke brukernavnet gjenkjennes er at e-postadressen er skrevet feil under registreringen. Fordi systemet vårt da har lagret feil epostadresse vil du heller ikke kunne få tilsendt et nytt passord.

Ta kontakt med oss – så fikser vi det!

Hjelp meg!